MENIU

Nu s-a știut până acum! Ce sumă colosală i-a lăsat Israela soţului ei pe mână

Ce sumă colosală i-a lăsat Israela soţului ei pe mână, imediat după ce s-au căsătorit? Sute de mii de euro a primit bărbatul care a fost de acord să se căsătorească cu o femeia care îi putea fii cel puțin mamă.

Israela a fost o femeie de afaceri căreia nu i-a lipsit nimic şi pentru că a avut încredere în soţul ei, la scurt timp după căsătoria cu acesta, i-a lăsat pe mână o sumă colosală de bani. Astfel că Liviu a beneficiat de aproape toată averea soţiei lui.

Israela a dezvăluit că în anul 2008 a mers la bancă şi a retras 800.000 de euro, bani pe care i-a încredinţat soţului ei, pentru a-i administra după bunul plac.

„Am mers la bancă şi am scos 800.000 de euro. El s-a ocupat şi el a ascuns banii în casă. Eu ştiam de ei, dar nu ştiam cum să-i scot. Pot să-ţi spun că nu mi-a lipsit 1 euro. Dacă aveam nevoie să scot 10.000, el scotea”, a declarat Israela la Antena 1.

În urmă cu două luni, Israela recunoștea public faptul că există probleme în căsnicia ei cu Liviu. După zece ani de relație, cei doi au ajuns să nu se mai înţeleagă deloc din cauza băuturii şi se ceartă tot mai des, scrie libertatea.ro. Când este în stare de ebrietate, spunea Israela, în februarie, Liviu devine agresiv, lucru pe care nu îl mai poate suporta. În plus, menţionează femeia de afaceri, tot din cauza alcoolului nu a mai întreţinut relaţii intime cu Liviu de peste doi ani.

Mai multe articole despre:
Israela Liviu Israela si Liviu