MENIU

Nu o s-o recunoşti! Cum arăta Donatella Versace, înainte de operaţiile estetice care au desfigurat-o

Mulţi spun că exagerează cu bronzul, că trăieşte de pe urma geniului fratelui ei şi că petrece la a două tinereţe aşa cum o fac fetele de 20 de ani. Donatella Versace este însă un simbol al modei internaţionale şi e imposibil să nu o recunoşti în imagini.

Fidelă şi acum convingerii că o femeie trebuie să se îmbrace sexy şi să fie mereu în centrul atenţiei, Donatella a fost de mică preocupată de look-ul ei.

Se spune că la 11 ani începuse deja să-l însoţească pe Gianni prin cluburi şi discoteci, iar fratele mai mare i-a oferit într-o noapte look-ul statement pe care îl poartă şi acum şi a decolorat-o. Şuviţele lungi, platinate îi încadrează mereu faţă arsă de soare şi, spun nu puţini, mult prea operată, scrie acasatv.md.

Ea nu recunoaşte că ar fi apelat la bisturiu atunci când vine vorba de chip. Imaginile din tinereţe pe care le vrea, probabil, ascunse dovedesc însă contrariul. Jurnaliştii au găsit poze din perioada în care sora marelui designer Gianni Versace nu urcase încă pe masa esteticienilor, iar diferenţele sunt evidente.