MENIU

Monica Tatoiu se simte tot mai rău după operaţia suferită

<p>Monica Tatoiu</p>

La sfârșitul săptămânii trecute, Monica Tatoiu (59 de ani) a suferit o operație complicată. Deși i-a luat mult curaj pentru a accepta să se lase pe mâna chirurgilor, femeia a luat decizia de a recurge la bisturiu pentru a-și pune la punct problemele de sănătate. Intervenția a fost una necesară, în urma căreia au rămas repercursiuni grave.

Acum, Monica Tatoiu este țintuită la pat pentru câteva săptămâni. Recuperarea după operația de coxartroza de care suferea este una lungă și anevoioasă, iar medicii nu au vești prea bune în ceea ce privește funcțiile motorii. Se pare că singurul mod în care se va putea deplasa în viitorul apropiat este cu ajutorul cadrului.

„La patru zile după operație am fost externată, acum, timp de două săptămâni, voi merge doar cu cadrul, apoi o să trec la cârje, după care voi folosi o singură cârjă, iar în final – bastonul. Mi-am propus să scap și de baston până la Paști, să merg la slujba de Înviere pe picioarele mele”, a declarat Monica Tatoiu, pentru ziarulring.ro.

Mai multe articole despre:
operaţie sănătate Monica Tatoiu