MENIU

Misha lui Connect-R, DECLARAŢII INCENDIARE în PRAG de NUNTĂ

<p>Connect-R și Misha </p>

Petrecere cu tematică gipsy, ospătari îmbrăcaţi în straie ţigăneşti, tradiţii aparte şi doi miri care vor avea grijă să strălucească pentru invitaţii lor. "Nu am neapărat emoţii, dar îmi doresc ca totul să iasă perfect. O să ţin cont şi de superstiţii", a mărturisit Misha pentru "ring".

Duminică, 21 septembrie, la Biserica "Bucur Ciobanul", din Capitală, vor avea loc cununia religioasă dintre Misha şi Connect-R, apoi petrecerea la Ambasad`or, în Otopeni. Aflată la o şedinţă foto înainte de nuntă, ieri, soţia artistului a dezvăluit, pentru "ring", că îşi doreşte ca totul să iasă perfect.
 
"O să am grijă să am la mine ceva vechi şi m-am gândit la o agrafă, ceva de împrumut şi ceva albastru, care poate fi o jartieră, iar ceva nou deja am", a declarat Misha. Întrebată dacă îl va călca pe picior pe artist, aşa cum este obicieiul, aceasta a spus că va încerca să facă şi asta. Nu s-a simţit trădată În privinţa fotografiilor apărute cu Connect-R la Constanţa împreună cu acele domnişoare, care păreau să le umbrească liniştea conjugală, Misha a lămurit situaţia.
 
"Nu am avut ce să discut despre ceva ce nu s-a întâmplat. Noi ştiam dinainte că cineva vrea să ne strice nunta. Dacă ar fi fost ceva, probabil nu mai vorbeam acum de nuntă", a spus hotărâtă Misha, care ne-a dezvăluit că abia aşteaptă să vadă şi cum va fi amenajat localul, petrecerea de nuntă fiind cu tematică. Connect-R, în schimb, e aproape gata de petrecere.
 
Articolul integral pe Ziarulring.ro.
Mai multe articole despre:
nuntă invitaţi Connect-R misha