MENIU

Mirela Boureanu Vaida, DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ: "Am pierdut o sarcină pe scenă"

Mirela Boureanu Vaida
Mirela Boureanu Vaida

Vedeta TV va deveni mămică şi aşteaptă cu nerăbdare marele eveniment. Ea a mărturisit că până acum a mai pierdut două sarcini.

Mirela a povestit că a suferit enorm și a trecut cu greu peste cele două episoade nefericite din viața ei.

"Eu am pierdut două sarcini. A doua a fost înainte de o emisiune şi prima am pierdut-o chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu nu am vrut să vorbesc despre asta. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni un moment în care voi avea un copil sănătos. E de la Dumnezeu", a povestit Mirela Boureanu Vaida în emisiunea "Acces Direct", conform eva.ro.

După ce a trecut prin două încercări foarte grele, vedeta TV este aproape de a-și împlini cea mai mare dorință

Privind înapoi, prezentatoarea TV este împăcată cu trecutul și se bucură că în curând va fi mamă: "A pierde sarcina cum s-a întâmplat după opt săptămâni a însemnat că aşa a fost să fie. Acum, pot vorbi despre asta pentru că am trecut de primele 20 săptămâni şi sper să fie totul bine şi să-mi strâng fetiţa în braţe", a spus ea.

Mai multe articole despre:
sarcină confesiune mirela boureanu vaida