MENIU

Mihaela Rădulescu, cu masca de oxigen pe față: ”Unii se miră că arăt în regulă la 46 de ani”

Secretul Mihaelei Rădulescu a ieșit la iveală!

Vedeta de televiziune a decis să spulbere misterul asupra tinereții ei fără bătrânețe. “Să arăți bine cere multă muncă și multa dragoste... pentru tine însăți!”, a fost mesajul divei de la Monaco pe o rețea de socializare. Așa că Mihaela a decis să mărturisească secretul tenului ei.

”Daca inca se mai mira unii ca arat in regula la 46 de ani, e si pentru ca am grija de mine in toate felurile - de la viata disciplinata, in care sportul si alimentatia corecta sunt obiceiuri zilnice, pana la anumite proceduri cosmetico-medicale in care cred si care nu sunt pierdere de vreme sau de bani.

Fac lunar sedinte de oxigenare in camera hiperbarica, sunt extrem de incantata de rezultatele vizibile. Si nu le fac doar la Monaco, ci si in Romania. Daca musculatura corpului e lucrata intens si zilnic, dau aceeasi sansa musculaturii faciale, dar si tenului care trebuie sa straluceasca, sa fie ferm si curat. Nu de alta, dar in meseria mea conteaza si ce se vede. Iata, am mai marturisit inca un secret”, a scris Mihaela Rădulescu, în dreptul imaginii.

Mai multe articole despre:
secret Mihaela Rădulescu tinereţe masca de oxigen