MENIU

Mick Jagger, declarație șocantă despre sinuciderea iubitei sale

Mick Jagger

Mick Jagger a scris marți pe site-ul lui internet că nu reușește 'să înțeleagă' de ce s-a sinucis luni partenera lui de viață, creatoarea de modă L'Wren Scott, 'dragostea lui și cea mai bună prietenă'.

'Nu reușesc să înțeleg cum dragostea mea și cea mai bună prietenă și-a putut pune capăt zilelor într-un mod atât de tragic. Am petrecut împreună mulți ani minunați și am profitat din plin de viață', scrie cântărețul pe site-ul www.mickjagger.com, sub o fotografie alb-negru a fostei sale partenere, relatează Agerpres.

'Era o prezență uimitoare, iar talentul ei era admirat de toți, în primul rând de mine. Nu o voi uita niciodată', a adăugat Mick Jagger, exprimându-și emoția față de numeroasele omagii și mesaje de susținere.

Partenera lui de viață (din 2001) a fost găsită moartă în apartamentul ei din New York, iar vestea 'l-a doborât', a arătat luni purtătorul său de cuvânt, făcând grupul să anuleze concertele din turneul australian.

L'Wren Scott, 49 de ani, fost model de 1,93 m, a fost găsită spânzurată luni dimineață de un asistent al ei, potrivit presei americane. Era o reputată creatoare de modă în Statele Unite, iar creațiile au fost purtate de Madonna, Angelina Jolie, Nicole Kidman sau Michelle Obama. Hainele firmei ei erau distribuite în magazinele de lux din lumea întreagă, însă LS Fashion Limited era plină de datorii, după cum arată conturile societății cu sediul la Londra.

Mai multe articole despre:
sinucidere Mick Jagger iubita