MENIU

Matthew McConaughey, REPLICĂ UIMITOARE despre ROLURILE sale

Matthew McConaughey

Actorul Matthew McConaughey, care s-a lansat în comedii romantice precum "Cum să scapi de un tip în zece zile", a relatat într-un interviu cum a luat decizia de refuza o vreme rolurile din acest gen de filme şi de a se orienta spre scenarii care să îl "sperie".

"Nu voiam să fac acelaşi lucru la nesfârşit. Citeam scenarii de comedii romantice şi îmi plăceau. Dar doream să fac şi altceva, care să mă sperie", a declarat actorul într-un interviu pentru revista London's Time Out, informează contactmusic.com.

"Prima mişcare a fost să refuz scenariile. Au urmat şase luni în care am spus «nu», apoi un an în care nu s-a mai întâmplat nimic. Am devenit anonim şi, dintr-odată, (regizorul, n.r.) William Friedkin a avut ideea inspirată să mă sune în legătură cu «Joe, asasin în timpul liber», apoi Steven Soderbergh, în legătură cu «Mike Meseriaşu'»", a mai spus actorul.

McConaughey, care a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, cu rolul unui personaj seropozitiv, a recunoscut că i-a fost greu să nu lucreze o vreme, dar a trecut peste aceste momente dificile concentrându-se pe viaţa de familie.

Mai multe articole despre:
Matthew McConaughey roluri comedii romantice