MENIU

MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE ale Monicăi Sannino, fata care şi-a GĂSIT MAMA după apariția la X Factor

Monica Sannino, concurenta venită tocmai din Italia la X Factor, în speranţa că mama sa biologică o va vedea la televizor, are o poveste de viaţa tulburătoare. Lumea acesteia s-a cutremurat serios când tânăra a împlinit 15 ani. A aflat că mama şi tatăl ei, pe care îi iubeşte enorm, nu sunt părinţii ei biologici şi brusc, a fost cuprinsă de o dorinţă arzătoare de a o cunoaşte pe cea care i-a dat viaţă. Monica a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarul "ring" despre talentul său muzical, dar şi despre afecţiunea pe care i-o poartă mamei.

"Am primit câteva mesaje pe facebook din care reiese că mama mea există și că mai am patru frați. Nu stiu cine sunt, dar știu că toti își doresc să ne vedem. Nu știu ce a fost în capul meu atunci, n-am răspuns la mesaje ca să nu răman dezamăgită și știu doar că în inima mea există un gol care trebuie umplut. Vreau să știe că mi-a lipsit, să știu cum se simte... Nu are importanță ceea ce vreau eu să-i spun, e destul să-i aud vocea...", declara Monica, înainte să îşi cunoască mama în realitate, lucru ce s-a întâmplat joi seara, la emisiunea Acces Direct. 

Monica s-a apucat de cântat de la 11 ani, iar muzica i-a alinat suferinţa de-a lungul timpului.

"Am mers întâmplător la un karaoke și am descoperit că îmi place să cânt. Nu eram foarte bună, unii mă complimentau, alții, din contră, îmi făceau semne să mă las. Am continuat. Muzica îmi alina suferința... La 15 ani, când am aflat că părinții mei nu sunt, de fapt, părinții mei, am știut că muzica mă va ajuta într-o zi să înțeleg cine sunt. Cariera în Romania? Da. Sunt pregatită. Să fie într-un ceas bun!", a mai adăugat concurenta X Factor. Întrebată pe cine ar alege între Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică, fata a precizat: "Până la audiții, îi știam de pe youtube. Îmi doream foarte mult să o cunosc pe Delia, să-i spun cât e de frumoasă și să-i cânt „Doi în Unu.” Melodiile lui Bănică le fredonez și acum. Pe Horia l-am plăcut din prima, l-am simțit ca pe un tată. Voi pe cine ati alege?", a încheiat Monica.

 

Sursa: ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
X Factor Monica Sannino