MENIU

Inmormantarea Marioarei Zavoranu s-a transformat intr-un adevarat scandal

<p>Marioara Zavoranu </p>

''Scandalul de la porţile cimitirului Eternitatea este un joc ieftin, mediatic,'' spune George Grigoriu, realizator ''Realitatea Spirituală''. Înmormântarea nu este loc de scandal, atrage atenţia Grigoriu.

"Este un segament de oameni care nu reusesc sa inteleaga anumite mesaje si intra in acest joc ieftin mediatic si ajung sa se comporta ca atare. Au fost niste personaje aruncate pe sticla care au facut circ. Inmormantarea nu este un loc de scandal este un loc in care se spune veniti sa dati sarutarea cea de pe urma mortului, nu te desparti cu scanda. Sunt posturi tv care au tinut cap de afis acest subiect de la modul in care se imbraca si se dezbraca aceasta doamna de la modul in care statea pe patul de spital sunt lucrui care nu ar tr sa ne intereseze", spune George Grigoriu, realizator ''Realitatea Spirituală''.

Şi realizatorul tv, Şerban Huidu a scris pe blogul personal despre modul cum au înţeles unele televiziuni să facă audienţă cu o femeie aflată în suferinţă, pe patul de spital.

''Cum e posibil ca în spitalul Fundeni să se desfăşoare adevărate maratoane media de la capul unei muribunde? În spitalul unde am fost internat în comă, în Austria, nimeni nu avea voie să intre fără măsuri draconice şi fără să fie membru al familiei!,'' scrie Huidu care cere demisia urgentă a celor ce au făcut posibilă transmisia de pe patul de moarte a unui om! ''Nu avem norme, nu mai avem medici, nu mai avem nici măcar bun simţ!,'' a spus Şerban Huidu.

Mai multe articole despre:
înmormântare circ marioara Zavoranu