MENIU

Mariana Moculescu a rupt tăcerea după duetul emoționant al lui Horia Moculescu și al fiicei lor, Nidia - VIDEO

Mariana Moculescu a fost profund impresionată de duetul pe care fostul ei soț, Horia Moculescu, l-a susținut alături de fiica lor Nidia, la recent încheiata ediție a Festivalului de la Mamaia.

„Sunt foarte mândră de ei, sunt plăcut impresionată, a fost un moment înălțător. Nidia mea a purtat o rochie în culorile siglei Festivalului Mamaia. (...) Nidia a cântat foarte bine.(...) Horia este în vârstă, poate că anul viitor nu va mai putea urca pe scenă, așa că probabil el și-a dorit ca această filmare să rămână în istoria televiziunii române, dar și în amintirea fiicei noastre”, a declarat vedeta pentru Click.

Mariana Moculescu s-a declarat îngrijorată de starea fostului partener, cu care a avut un mariaj tumultuos și o despărțire pe măsură.

"L-am văzut pe scena Festivalului Mamaia, nu arăta deloc bine, sunt îngrijorată. Mereu a avut grijă de el, a avut un stil de viață sănătos. (...) Îmi pare rău să îl văd așa. Trebuie să aibă moralul ridicat. Eu i-am iertat cam toate păcatele, cu acest moment artistic de la Festivalul Mamaia".

Mai multe articole despre:
mariana moculescu duet horia nidia mamaia