MENIU

Mari vedete internaţionale dependente de droguri. Angelina Jolie a încercat "fiecare drog posibil"

Celebritatea oferă, pe lângă faimă şi notorietate, o mulţime de oportunităţi şi tentaţii. Sunt o mulţime de vedete internaţionale care au decăzut, iar din cauza consumului exagerat de substanţe interzise au ajuns să adune datorii enorme.

Printre marile vedete ale lumii care au căzut în patima drogurilor şi a alcoolului se află Johnny Depp, Angelina Jolie sau Lindsay Lohan.

Angelina Jolie, implicată într-o sumedenie de eforturi umanitare în prezent, mamă a şase copii, avea o viață complet diferită în anii ’90. În acele vremuri, actrița recunoaște că era dependentă de heroină, cocaină, LSD, încercând practic „fiecare drog posibil”, după cum a declarat ea.

Nici fostul soţ al frumoasei actriţe, Brad Pitt, nu a ținut secretă plăcerea de a fuma câte un joint. La un moment dat, a dus pe platoul de filmări jointuri în valoare de 1.500 de dolari, servind pe toată lumea. Însă actorul, între timp devenit tată pentru șase copii, susține că aceste zile sunt demult trecute.

Lindsay Lohan a trecut pe la dezintoxicare în repetate rânduri, nereușind să-și ascundă viciul de ochii lumii. Fiecare petrecere a sa a fost una de „pomină”, plină de excese îndelung comentate în paginile tabloidelor. Unul dintre drogurile sale preferate este ecstasy.

Megan Fox, actrița din „Transformers”, declara la un moment dat: „Știu circa 5 oameni care nu se mai droghează în prezent și una dintre acestea sunt eu”.

Nici cântăreața Pink nu a fost străină de consumul de droguri. În 1995, aceasta a suferit o supradoză, iar în 2010 și-a pierdut cea mai bună prietenă, pe Stacy Coffey, din aceeași cauza. Pink consuma orice, de la ecstasy la metamfetamină. În prezent soție și mamă, aceasta susține că nu a mai avut de-a face cu drogurile de multă vreme.

În anii ’90, când făcea pereche cu modelul Kate Moss, Johnny Depp trăia zile extrem de zbuciumate, când se droga cu cocaină. În acea vreme, actorul era patronul unui club de noapte cunoscut, „Viper Room”, în care se ştia că se consumau droguri.