MENIU

Mădălina Ghenea, așa cum nu ai mai văzut-o! Fanii actriței sunt în delir: Ești cea mai frumoasă femeie din lume

Mădălina Ghenea, așa cum nu ai mai văzut-o! Fanii actriței sunt în delir: Ești cea mai frumoasă femeie din lume/ Captură Instagram

Mădălina Ghenea (37 de ani) este, fără doar și poate, una dintre cele mai răvășitoare apariții din lumea mondenă. Fiecare apariție publică a actriței este una răvășitoare, însă de data aceasta Mădălina a făcut furori pe rețelele de socializare. Aceasta a pozat îmbrăcată într-un echipament sportiv format dintr-un maiou alb decoltat și o fustă mini care i-a scos în evidență formele perfecte. 

Mădălina Ghenea și-a surprins fanii cu apariția sa, însă nu îmbrăcată în rochie neagră, elegantă, așa cum și-a obișnuit admiratorii, ci mai degrabă purtând o ținută sport.

Pe contul ei de Instagram, vedeta a publicat recent mai multe fotografii care au strâns o mulțime de comentarii și aprecieri. Se pare că majoritatea fanilor sunt de părere că ținuta divei îi avantajează perfect silueta, mai ales că face sport pentru a avea un corp bine tonifiat și un abdomen plat.

Victorie în instanță pentru râvnita actriță. Ce a transmis Mădălina Ghenea după ce a scăpat de hărțuitor

„Mădălina Ghenea, o frumusețe de femeie, româncele sunt cele mai frumoase femei”, „Pe măsură ce trece timpul, devii mai frumoasă!”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”/ Splendidă și sexy” / „O adevărată femeie, corp, aspect, frumusețe, tot ce vrei”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor actriței.

Mădălina Ghenea a făcut furori la premiera celui mai nou film în care a jucat FOTO

În urmă cu câțiva ani, celebra actriță s-a mutat la Milano, Italia, unde și-a clădit o carieră internațională demnă de invidiat. De-a lungul timpului a apărut în cele mai importante festivaluri de film și a jucat roluri în pelicule emblematice. Mai mult, bruneta a făcut parte și din campanii pentru branduri cunoscute, care au avut un real succes.

Sursă text: Click.ro