MENIU

Luminița Anghel, probleme mari după DIVORȚ

Luminiţa Anghel

Zvonurile potrivit cărora a fost chemată la DNA pentru a da explicaţii într-un dosar în care este acuzată de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri nu s-au confirmat încă, dar ieri s-a vehiculat că a fost chemată doar pentru a spune tot ce ştie despre afacerile fostului iubit.

Se pare că Bogdan Friedrich Şteblea s-a aflat, încă de săptămâna trecută, în faţa procurorilor anticorupţie, iar acum ar fi fost chemată şi artista. Cei doi au avut o firmă de organizări de spectacole, LA Entertainment SRL, la care au lucrat împreună. În ciuda insistenţelor, Luminiţa Anghel a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, dar am aflat că ieri nu a fost să dea vreo declaraţie la sediul DNA, scrie ziarulring.ro.
 
"În cursul zilei de azi (n.r. - ieri), Luminiţa Anghel nu a fost la nicio audiere", a declarat, pentru "ring", Livia Săplăcan, purtător de cuvânt DNA.
 
Datorii imense de pe urma fostului iubit În perioada 2005-2010, Luminiţa Anghel a format un cuplu cu Bogdan Friedrich, cunoscut în lumea mondenă sub numele de "Sanchi". În acest timp, a fost deseori văzut în cluburi cu alte femei, dar se pare că artista i-a oferit libertatea pe care el şi-a dorit-o. Mai mult, chiar dacă "Sanchi" era implicat în mai multe afaceri în urma despărţirii de artistă, a lăsat-o cu datorii imense. "Are credit la bancă făcut pentru el pe care nici nu cred că îl mai poate plăti. Este imens. Trebuia să returneze încă din 2010 suma de 100.000 de euro", a declarat o sursă apropiată Luminiţei Anghel.

Mai multe articole despre:
DNA audieri Luminiţa Anghel