MENIU

Loredana Groza îi face praf pe nutriționiști! Controversă uriașă

Declarații halucinante! Loredana Groza, invitată la podcastul comediantului Mihai Bobonete, a împărtășit mai multe păreri, care ulterior au creat valuri de controversă în mediul online. Artista a susținut că ea nu crede nici în psihiatri, nici în nutriționiști și a subliniat că nu acceptă sfaturi de la aceștia.

Loredana Groza nu crede în nutriționiști

Loredana Groza a povestit că sportul este o parte foarte importantă a vieții ei, însă vedeta a susținut că niciodată nu a apelat la ajutorul dietelor. Artista consideră că indiferent de dietă, nimeni nu poate slăbi prin această metodă pentru o perioadă lungă de timp.

„Eu nu cred in psihiatrii, nu cred în nutriționiști, nu vreau să jignesc pe nimeni, Doamne ferește, dar eu personal nu folosesc astfel de servicii pentru că fiecare om este construit altfel. Nu există nutriționist să știe, să folosească aceeași tehnică pentru toată lumea, nu funcționează.”, a zis cântăreața.

„ - Tu parcă ai găsit prin India?
 - Da! Am găsit prin India și acolo pot să spun...ei lucrează pe fiecare om, pe fiecare corp...”

Cântăreața a declarat că fiecare om ar trebui să-și cunoască corpul și propria persoană pentru a reuși într-adevăr să ajungă la un rezultat care să rămână constant, lucru pe care nutriționiștii nu au cum să-l facă.