MENIU

Irinel Columbeanu a revenit la fosta sa vilă din Izvorani: „Sentimentul este amestecat, nu îmi pare rău de nimic”

Fostul milionar Irinel Columbeanu a retrăit recent un moment emoționant, când a vizitat vila sa de lux din Izvorani, pe care o pierduse în urma unor decizii financiare nefavorabile. 

Casa impunătoare, care odinioară fusese un simbol al bogăției sale, a fost distrusă de un incendiu devastator în 2020, iar multe dintre obiectele valoroase și amintirile de preț pe care le adăpostea au dispărut odată cu flăcările. Însă, după ani de absență, Columbeanu a pășit din nou pe acest loc care i-a fost cândva cămin, alături de jurnalistul Adrian Voicu.

Vizita la vila din Izvorani a fost un moment încărcat de emoție pentru Columbeanu, care a mărturisit că, deși nu regretă trecutul, întoarcerea la locul unde a trăit alături de fosta sa soție, Monica Gabor, i-a stârnit amintiri puternice. „Sentimentul este amestecat, nu îmi pare rău de nimic, dar totuși simt o emoție puternică revăzând niște lucruri care mi-au fost dragi”, a declarat fostul milionar, potrivit wowbiz.ro.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale vizitei a fost descoperirea unui tablou din interiorul casei, înfățișându-le pe mama sa și pe fiica sa, Irina (Irinuca). Vizibil mișcat, Columbeanu a sărutat tabloul, o manifestare a dorului și a atașamentului față de familia sa.

Vila din Izvorani, un simbol al trecutului

Fosta vilă de lux a lui Irinel Columbeanu, unde acesta a locuit împreună cu Monica Gabor, și-a pierdut complet strălucirea în urma incendiului din 2020. Odată o reședință impunătoare, acum nu mai este decât o ruină. Deși Columbeanu a pierdut proprietatea în urma unor alegeri greșite, se pare că drepturile asupra acesteia au fost preluate de avocata Liana Petrovici, în circumstanțe care rămân neclare.