MENIU

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Milionarul cu avere de 150 de milioane de euro a ajuns la sapă de lemn 

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. De aproape două săptămâni, fostul milionar al României este în grija asociației unde a fost cazat și tatăl său de la care a moștenit averea. De la traiul luxos, Columbeanu speră acum că ultimii prieteni îi vor vizita la azil. Acesta nu mai are nimic de pierdut și speră că va avea o bătrânețe liniștită. Cel mai mare regret al său este că a îndrăznit să intre în politică. 

De la traiul de milionar, la speranța vizitelor din partea ultimilor prieteni. Așa a ajuns Irinel Columbeanu care acum trăiește de aproape două săptămâni la azilul unde a fost cazat și tatăl lui. 

La cei 66 de ani ai săi, fostul bogătaș a rămas singur și speră să mai fie vizitat.

Fostul soț al Monicăi Columbeanu spune că mai ține legătura cu femeile care i-au ajuns la inimă. Acum, fostul om de afaceri prosper și faimos este de nerecunoscut după ce a pierdut totul.

Cel mai mare regret al fostului milionar este că a îndrăznit să candideze la Primăria Capitalei. Irinel Columbeanu mărturisește că toată viața lui a luat o întorsătură groaznică de atunci.

În 2008, Columbeanu avea o avere de peste 150 de milioane de euro. Proprietatea luxoasă de la Izvorani a luat foc în 2020.

Mai multe articole despre:
irinel columbeanu avere irinel columbeanu