MENIU

Insula iubirii. Mesajul incredibil postat de o concurentă pe Facebook: "Nu sunt o disperată..."

INSULA IUBIRII. După ce Medena de la Insula Iubirii şi-a criticat aspru iubitul, pe Roby, despre care spunea că nu o satisface în pat, tânăra s-a răzgăndit şi a revenit la gânduri mai bune.

INSULA IUBIRII. Însărcinată fiind, bruneta şi-a cerut scuze faţă de iubitul şi tatăl copilului ei printr-un mesaj postat pe Facebook în care şi-a explicat reacţia.

INSULA IUBIRII. "Îmi pare rău că lucrurile s-au pus, s-au înţeles diferit, într-un alt context. Eu povesteam cu încredere ce a însemnat viaţa sexuală de-a lungul celor 10 ani, nu prezentul de atunci. Nu sunt o disperată după sex, nu contează pentru mine, cât contează pentru un bărbat, motiv pentru care Roby de multe ori încerca să tragă de mine fără să am chef. Obsedat sexual e o expresie folosită şi spusă pe baza nervilor şi a disperării să văd imagini legate tot de sex în ce îl priveşte pe Roby cu Deea", a scris Medana.

INSULA IUBIRII. Scene de sex în faţa camerelor. Iată imaginile! Telespectatorii, şocaţi


INSULA IUBIRII. Se pare că Medena era nemulţumită că iubitul ei Roby dorea să devină intim cu Medena chiar şi atunci când ea îi dădea toate semnalele că nu vrea.

Acuzaţii grave, la adresa unei concurente din Insula Iubirii: Şi-a omorât tatăl

INSULA IUBIRII. "Temptatin Island – Insula iubirii" supune la supremul test al încrederii cinci cupluri de această dată. Fie că sunt împreună de un an sau de aproape zece, cu toții vor să fie mai siguri pe sentimentele lor și pe relația lor de iubire.