MENIU

Influencerița Alina Ceaușean, făcută praf de Oana Pellea, după ce s-a fotografiat cu picioarele întinse pe balustrada teatrului Odeon

Influencerița și fosta prezentatoare TV, Alina Ceușan, a pornit un scandal uriaș cu celebra actriță Oana Pellea, după ce a postat o fotografie în care apare cu picioarele pe bulastrada balconului Teatrului Odeon din București. Ceușan a fost aspru criticată, atât de oamenii din social media cât și de celebrii actori, precum și de Oana Pellea. Imediat după valul de reacții, influencerița a șters postarea controversată. 

Alina Ceușan a ținut să își prezinte noii pantofi urmăritorilor săi și a postat pe rețelele sociale o poză în care își întindea picioarele pe balustrada teatrului. Imediat, a stârnit un val de reacții printre artiști și internauți.



Actrița Oana Pellea a scris pe contul său de social media că gestul este „lipsă de bun simț, educație, prost gust, vulgaritate… ”.

După ce comentariul ei a stârnit un val de ură împotriva influencerului, cunoscuta actriță a oprit comentariile la postare. Între timp, Alina Ceușan a revenit cu o postare în care și-a cerut scuze și cu o alta, în care arată cum au degenerat lucrurile.

Între timp, sute de alți internauți i-au taxta dur gestul.

„Se vede că ești de la țară”

„Halal atitudine.Lipsă de cultură și educație…”

„Dacă te-ar vedea careva aici cum îți pui picioarele pe marginea aia chiar și pentru o poză, ți-ar spune în față că ești nesimțită și prost crescută!”, sunt doar câteva dintre mesajele care au curs pe pagina influenceriței.


 

Mai multe articole despre:
Alina Ceusan Oana Pellea pantofi scandal monden