MENIU

Incredibil cum arată soția lui Petre Roman în prezent. Silvia Chifiriuc este de nerecunoscut

Silvia Chifiriuc, soția fostului premier Petre Roman, a fost mereu o prezență discretă în spațiul public, însă ultima sa apariție a stârnit reacții neașteptate. La aproape 52 de ani, schimbările fizice ale fostei cântărețe au atras atenția, iar mulți dintre cei care au văzut-o recent au remarcat cât de diferită arată acum.

Transformarea Silviei Chifiriuc

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au ales să trăiască departe de lumina reflectoarelor, alături de fiul lor, Petrus. În timp ce Petre Roman, la 78 de ani, își menține o formă fizică de invidiat, Silvia, mai tânără cu 26 de ani, a trecut prin transformări vizibile. Deși a reușit să își păstreze silueta care a consacrat-o în anii săi de carieră muzicală, trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra trăsăturilor feței.

În imagini recente, surprinse de paparazzi pe străzile din București, Silvia Chifiriuc a fost văzută alături de fiul ei adolescent. Îmbrăcată într-o rochie albastră de vară, care i-a pus în valoare silueta, ea a încercat să își ascundă chipul cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, dar schimbările fizice nu au trecut neobservate. Aspectul său îmbătrânit a stârnit discuții în rândul celor care își amintesc de perioada sa de glorie în lumea muzicii.

                Silvia Chifiriuc a fost surprinsă pe stradă alături de fiul ei / Sursa foto - Spynews

O relație solidă și discretă

Silvia Chifiriuc și Petre Roman formează un cuplu de peste 15 ani, iar povestea lor de dragoste a fost mereu una departe de scandaluri. Fostul premier a divorțat de Mioara Roman pentru a-și întemeia o familie cu Silvia, împreună cu care are un fiu, Petrus. Deși relația lor a fost intens comentată la început, cei doi au reușit să depășească criticile și să își construiască o legătură solidă.

Într-un interviu acordat anterior, Silvia Chifiriuc a vorbit despre sprijinul necondiționat pe care l-a primit de la Petre Roman, încă de la începutul relației lor. Ea a recunoscut că fostul premier a pregătit-o pentru criticile care aveau să vină, însă dragostea și încrederea dintre ei au fost mai puternice decât orice răutate.

„Am trăit o viață frumoasă și am pășit cu încredere în această relație. Petre m-a avertizat că se vor scrie lucruri neadevărate despre mine, dar asta nu a contat. Relația noastră a fost foarte bine sudată de la început, iar ceea ce mi-a oferit Dumnezeu este al meu, pentru mine și pentru fiul meu”, a mărturisit Silvia Chifiriuc într-un interviu anterior.

Deși timpul a adus schimbări fizice, povestea de iubire dintre Silvia Chifiriuc și Petre Roman rămâne una de neclintit, fiind un exemplu de discreție și stabilitate într-o lume mereu expusă publicului.