MENIU

Incredibil cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imagini inedite cu artista din vremea adolescenței: „Zici că aveai 30 de ani”

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai iubite artiste din România, continuă să își fascineze fanii cu farmecul său inconfundabil, chiar și la 53 de ani. 

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie din adolescența sa, surprinsă la vârsta de 17 ani. Imaginea a atras rapid atenția admiratorilor, mulți fiind uimiți de cât de matură părea la acea vârstă, comparând-o cu aparițiile sale de astăzi. Unii au remarcat că, deși anii au trecut, Anca Țurcașiu pare să fi întinerit.

Fanii au reacționat imediat la postările vedetei

În descrierea fotografiei, Anca a scris: „Am primit poza asta noaptea trecută de la verișoara mea. Aveam 17 ani. Începusem turneele, spectacolele. Mi se pare atât de demult și totuși parcă atât de repede a trecut… Nu sunt nostalgică, sunt doar fericită. Vă îmbrățișez!”. Această rememorare i-a emoționat pe fani și a generat numeroase reacții pozitive.

                           Cum arăta Anca Țurcașiu în tinerețe? / Sursa foto - Instagram

Imaginea a devenit rapid virală, iar comentariile fanilor au fost diverse și entuziaste. O admiratoare a remarcat: „Arătai foarte matură pentru 17 ani… Zici că aveai 30! Acum arăți de 40, sigur ai făcut un pact cu diavolul!”. Gluma a fost apreciată de alți fani, care au adăugat că Anca arată extraordinar chiar și la această vârstă. O altă persoană i-a spus: „Îmi aduc aminte de tine, aveai ceva special, parcă nu erai de aici, străluceai. Te asemănam cu Sandra!”.

Pe lângă aprecierile legate de aspectul fizic, mulți fani au subliniat și personalitatea radiantă a Ancăi. Un alt comentariu spunea: „Frumoasă și senină! Ce privire încrezătoare și plină de energie!”. Acest tip de reacții arată că, dincolo de frumusețe, publicul admiră și carisma și energia pozitivă a artistei.

Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat

Anca Țurcașiu, cunoscută pentru cariera sa în muzică și teatru, a reușit să își păstreze de-a lungul anilor un stil de viață sănătos, care i-a permis să rămână în formă. Sportul, dieta echilibrată și îngrijirea constantă au fost elemente esențiale în menținerea tinereții sale. Activitatea intensă din sfera artistică a contribuit, de asemenea, la vitalitatea și energia pe care o afișează în continuare.

Această postare a fost o ocazie pentru fani să-și amintească începuturile carierei Ancăi Țurcașiu și să constate că, în ciuda trecerii timpului, ea rămâne la fel de frumoasă și apreciată.