MENIU

Impresionant! Metallica a lansat videoclipuri pentru toate piesele de pe noul album

Legendara trupă rock Metallica a lansat videoclipuri pentru toate piesele de pe ultimul album "Hardwired…To Self Destruct", pe 17 noiembrie, cu o zi înainte de lansarea albumului de pe 18 noiembrie.

Legendele heavy metal vor lansa albumul "Hardwired ... Pentru a Self Destruct ', vineri, pe 18 noiembrie, după opt ani în care nu au mai lansat un material nou, anunţă Mediafax.

Trupa va susţine un concert intim sâmbătă, în Londra. Metallica a lansat videoclipuri pentru fiecare melodie de pe album, iar revista NME a avut exclusivitate pentru clip-ul distopic al piesei "Spit Out The Bone".

Videoclipul a fost regizat de Phil Mucci, care a lucrat anterior cu trupele Korn şi Opeth.

 Videoclipurile pot fi văzute pe canalul oficial al trupei Metallica, la acest link: https://www.youtube.com/user/MetallicaTV.

Metallica va lansa cel de-al unsprezecelea album de studio "Hardwired…To Self-Destruct", pe 18 noiembrie prin casa de discuri Blackened Recordings. Materialul este primul album de studio după "Death Magnetic" (premiat cu multiple discuri de platină) al trupei câştigătoare a nouă premii Grammy. Metallica a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.