MENIU

Imagini uluitoare cu vedeta care arată ca o adolescentă, deși are 75 de ani: „M-aș căsători cu ea!”

Vera Wang, celebra creatoare de modă, a surprins pe toată lumea cu o apariție fabuloasă la aniversarea sa de 75 de ani. Deși a ajuns la această vârstă venerabilă, Vera arată incredibil de tânără, iar imaginile postate pe rețelele sociale au devenit imediat virale. Fosta patinatoare a sărbătorit cu fast în New York, îmbrăcată în două rochii elegante care au atras toate privirile.

Cum arată Vera Wang la 75 de ani

Comentariile de pe rețelele sociale au fost pe măsură, oamenii fiind uimiți de aspectul său. Chiar și actrița Sharon Stone a remarcat transformarea uimitoare a Verei, comentând: „Dacă tu arăți așa la 75 de ani, atunci noi nu avem nicio șansă!”. Alte reacții entuziaste au inclus mesaje precum: „Nu pot să cred că ai 75 de ani! Wow! Incredibil”, „Regina!”, „Ești superbă, prietena mea!” și „M-aș căsători cu ea fără să am niciun dubiu!”.

Vera Wang este nu doar o figură de succes în industria modei, ci și o persoană cu o prezență online considerabilă, având aproape un milion de urmăritori pe Instagram. Într-un podcast recent, Vera a vorbit despre posibilitatea unei noi povești de iubire, la 12 ani după despărțirea de soțul ei, Arthur P. Becker. Deși nu a fost ușor după divorț, Vera a subliniat importanța grijii de sine:

 „Când ești o femeie care lucrează în măsura în care o fac eu, poate fi intimidant cu dragostea și respectul. Fiind singură, am început să îmi dau permisiunea de a avea mai multă grijă de mine.”

                       Vera Wang arată fabulos la 75 de ani / Sursa foto - Instagram

Familia și regretele vedetei

Vera Wang a adoptat doi copii împreună cu fostul ei soț. Ea regretă că fiicele sale, Cecilia (33 de ani) și Josephine (30 de ani), nu s-au căsătorit încă: „Sper că, până când voi muri, mă voi bucura de ambele nunți. Cu siguranță îmi doresc asta!”

Cariera impresionantă a Verei Wang nu era previzibilă când aceasta avea 40 de ani. Deși este acum o creatoare de modă recunoscută la nivel mondial, succesul său a început în momentul în care nu a găsit rochia de mireasă dorită pentru propria nuntă. Această experiență i-a inspirat ideea de a începe o afacere în acest domeniu.

Tatăl său i-a sugerat că există o oportunitate reală în industria rochiilor de mireasă, iar Vera nu a stat pe gânduri. Așa a luat naștere imperiul său în modă. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin și mamă”, a declarat Vera într-un interviu pentru cnbc.com, rememorând începuturile carierei sale.

La 75 de ani, Vera Wang nu doar că arată extraordinar, dar continuă să inspire prin succesul său în afaceri și prin atitudinea pozitivă față de viață. Ea rămâne o figură influentă și admirată, demonstrând că vârsta este doar un număr când vine vorba de pasiune, determinare și stil.

                  Vera Wang arată ca o adolescentă la 75 de ani / Sursa foto - Instagram