MENIU

Imagini sfâşietoare cu mama lui Gabriel Cotabiţă, surprinsă pe scările spitalului Floreasca

Gabriel Cotabiţă se află internat la spitalul Floreasca, fiind în continuare în stare gravă. Artistul a fost supus mai multor intervenţii şi investigaţii medicale.

Pe scările spitalului a aşteptat îngrijorată, alături de nepoatele sale, veşti despre fiul ei şi mama lui Gabriel Cotabiţă, care trece acum prin cele mai grele momente din viaţa unei mame, care îşi vede copilul ţintuit pe un pat de spital. Femeia, nedormită de mai multe zile, îngrijorată, disperată din cauza tuturor celor întâmplate, abia mai are putere să vorbească cu nepoatele sale, așteptând, dintr-o clipă într-alta, ca orice mamă, o veste, o minune dumnezeiască, scrie spynews.ro.

Îmbrăcată simplu, sărmana bătrână care suferă atât de mult după fiul ei, a fost surprinsă în timp ce stătea pe scările Spitalului Floreasca, cu una dintre nepoatele sale. Din cauza oboselii, femeia a gesticulat foarte mult, în timp ce discuta cu nepoata sa, pentru a fi sigură că reuşeşte să se facă înţeleasă. Discuţia celor două i-a sfărşit însă când una dintre fetele artistului iese grăbită din salonul tatălui ei, pentru a le da ultimele veşti, iar atunci, parcă mai obosită ca înainte, tace tristă...

Mai multe articole despre:
spitalul Floreasca Gabriel Cotabiţă