MENIU

Imaginea cu Bianca Drăguşanu care îl va bântui întreaga viaţă pe Victor Slav

<p>Bianca Drăguşanu și Victor Slav</p>
<p>Imaginea cu Bianca Drăguşanu care &icirc;l va b&acirc;ntui pe Victor Slav</p>
<p>Imaginea cu Bianca Drăguşanu care &icirc;l va b&acirc;ntui pe Victor Slav</p>

DIVORT BIANCA DRAGUSANU VICTOR SLAV. Victor Slav a anunţat marţi, la doar câteva luni de la căsătorie, că a decis să divorţeze de soţia sa, Bianca Drăguşanu, după ce aceasta a plecat singură într-o excursie la Paris, în timpul căreia s-a întâlnit cu fostul său iubit, Adrian Cristea.

DIVORT BIANCA DRAGUSANU VICTOR SLAV. La doar trei luni după nuntă, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România a decis să pună punct căsătoriei şi se pregătesc să divorţeze.

"Eu ştiu atât. Soţia mea a plecat de acasă de joi seară. De atunci nu a mai fost acasă. Am bănuit că a plecat undeva. Mi-a dat oarecum de înţeles că o să plece cu nişte prietene. Am sunat-o, nu a răspuns, am vorbit pe Whatapp, când am întrebat-o ce face, nu a răspuns. Mi-a dat seama că e cu cineva şi nu poate să vorbească", a declarat Victor pentru Cătălin Măruţă.

"Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează. cu cine a plecat. Da, divorţez", a confirmat marţi Victor.

Printre imaginile care nu îi vor da pace în următoarea perioadă lui Victor Slav se numără cele de la nuntă, în care Bianca Drăguşanu era mireasa sa şi nu se prefigurau problemele din viitor.

MOMENTUL FAVORIT al lui Victor Slav, de la NUNTA cu Bianca Drăguşanu.POZA de zeci de mii de Like-uri

Victor Slav NU renunţă. Mesaj halucinant pe Facebook

REPLICA USTURĂTOARE a BIANCĂI după escapada la Paris. Cum îl UMILEŞTE pe Victor Slav

ANUNŢUL BOMBĂ făcut de Victor Slav, după escapada Biancăi Drăguşanu la Paris

Bianca Drăgușanu a recunoscut: "M-am întâlnit cu Cristea la Paris"