MENIU

Îți mai aduci aminte de Ana Maria, cea care cânta “Ochii tăi”? Uite cum arată acum după 7 ani!

Ana Maria Georgescu
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Născută în Șimleul Silvaniei, Ana Maria Georgescu s-a stabilit în Oradea în urmă cu câțiva ani. În 2012 s-a lansat în televiziune făcând parte din echipa Digi 24 Oradea.  Acum Ana Maria s-a decis să își relanseze cariera muzicală. Cunoscută după ce la vârsta de 14 ani a lansat melodia Ochii tăi, Ana Maria s-a înscris la Vocea României.

Îmbrăcată într-o rochie care i-a evidențiat trupul, Ana Maria a ales să interpreteze melodia “Je t’aime”, a Larei Fabian. Încă de la primele versuri antrenorii au remarcat timbrul vocal deosebit al artistei, iar Tudor Chirilă a fost primul care s-a întors. Acesta a fost urmat de Marius Moga care a rămas plăcut surprins “zici ca e Madalina Manole! La timbru e leită”. Imediat după, s-a întors și Smiley. Acesta a rămas uimit să o recunoască pe Ana Maria. Cei doi au mai colaborat în trecut. “Nu te-am mai vazut de cand erai mica. Te vreau in echipa mea. Cred ca te-ai copt extraordinar de bine”, a remarcat Smiley.  Ana Maria a fost complimentată și de Marius Moga, “ai devenit o femeie beton și o cântăreață armată”, noteaza Bihon.ro

De remarcat că finalul melodiei i-a surprins pe Tudor Chirilă, Marius Moga și Smiley în picioare, aplaudând.

Dintrei cei trei antrenori care s-au întors, Ana Maria a decis să intre în echipa lui Smiley, încurajată și de faptul că cei doi au colaborat foarte bine în trecut.