MENIU

I-au spus că suferă de amigdalită. Ce a aflat după aceea i-a îngrozit familia şi pe medici

Sophie Coldwell

O tânără care a fost diagnosticată cu amigdalită de către medici a aflat, 10 zile mai târziu, că suferă de o boală rară, care i-a fost fatală, scrie Daily Mail.

Sophie Coldwell, o adolescentă de 17 ani din Marea Britanie, a ajuns la medic după ce s-a plâns în mod repetat de oboseală. Concluziile medicilor, care au trimis-o acasă: amigdalită, oboseală cronică şi inflamare a gingiilor.

Starea fetei nu s-a ameliorat în următoarele zile, iar părinţii îngrijoraţi au chemat ambulanţa, într-un moment în care adolescenta începuse să respire tot mai greu.

DRAGOSTE DE CÂINE Fotografia care a emoţionat o lume întreagă

Tânăra a ajuns la spital, iar a doua zi şi-a pierdut cunoştinţa. Nu şi-a mai revenit niciodată şi a murit câteva zile mai târziu din cauza unei forme rare de leucemie.

Medicii au admis că nu au văzut până acum o formă atât de agresivă a acestei boli. La rândul său, tatăl a declarat că după moartea fetei a început să pună sub semnul întrebării decizile pe care le luase în privinţa fiicei sale.

"M-am întrebat ce aş fi putut să fac ca să o salvez. Faptul că boala ei i-a luat pe toţi prin surprindere nu ne face să fim mai împăcaţi cu deciziile noastre", a mărturisit părintele îndurerat.





Mai multe articole despre:
Sophie Coldwell