MENIU

Horia Brenciu blocat în Iași: Artistul se confruntă cu o problemă neașteptată

Horia Brenciu a avut parte de o întorsătură neașteptată în călătoria sa de întoarcere către București. După ce a petrecut mai multe zile la Iași pentru o serie de spectacole, artistul a descoperit cu surprindere că zborul său spre capitală a fost anulat, lăsându-l blocat în orașul moldovean.

Pățania lui Horia Brenciu

În această perioadă a anului, întârzierile și anulările de zboruri sunt frecvent întâlnite din cauza căldurii extreme sau problemelor tehnice. Astăzi, compania Tarom a anulat zborul de dimineață din Iași spre București, iar Horia Brenciu a fost printre pasagerii afectați. Această veste a venit ca un șoc pentru artist, care își planificase deja ziua de luni în București.

Deși planurile sale au fost date peste cap, Horia Brenciu a ales să privească partea pozitivă a situației. Artistul a declarat că va folosi timpul suplimentar în Iași pentru a explora orașul și a se relaxa.

„Zborul Tarom de la Iași, din dimineață asta s-a anulat. După ce am străbătut țara, în lung și-n lat, la propriu și mă pregăteam să mă întorc acasă, o veste mai “superbă” ca asta nu se putea. Toate planurile de azi s-au evaporat… 😡
Dar nu sunt eu omul ăla care să se lase doborât de știri d-astea, chiar în ziua de luni. Deloc! Aș putea interpreta că destinul a vrut să mai stau “puțin” la Iași. Fie! 
O să beau cafele, o să mă plimb prin orașul cu 7 coline și o să postez tot ce-am făcut în cele 4 concerte pe care le-am avut zilele astea! Și o să zâmbesc! 😁 Nimeni nu-mi va îngenunchea moralul! Hai, săptămână faină, tuturor! Nu vă anulați gândurile bune! 😜”, a povestit Horia Brenciu.

 „Azi am învățat ca avioanele sunt câteodată, ca femeile. 😜 Trebuie să ai ceva noroc și multă răbdare pentru a atinge destinația… dorită! 😘 Săptămâna asta ne vedem în concerte la Cluj, Mamaia, Oradea și Feldioara! ✌️ Sper ca avioanele să meargă fără pic de… turbulențe! 🛫
PS - revenim în recital, la Mamaia, după 18 ani! Asta, da, așteptare! 😁 #hborchestra”, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Artistul a promis că va împărtăși cu fanii săi tot ce a realizat în timpul celor patru concerte pe care le-a susținut recent și a încheiat mesajul cu un ton optimist: „Nimeni nu-mi va îngenunchea moralul! Hai, săptămână faină tuturor! Nu vă anulați gândurile bune!”

Cu acest incident neprevăzut, Horia Brenciu a demonstrat din nou că are o atitudine pozitivă și adaptabilă.