MENIU

Gheorghe Turda a lansat anunțul: Artistul își caută iubirea și renunță la burlăcie

Gheorghe Turda a făcut recente confesiuni emoționante, dezvăluind că, deși soția sa, Elisabeta Turda, rămâne unica sa mare iubire, artistul își dorește să își refacă viața amoroasă. Într-o apariție recentă televizată, cântărețul a vorbit deschis despre singurătate și despre dorința de a găsi o nouă parteneră.

Gheorghe Turda își caută parteneră

Artistul a recunoscut că viața de bărbat singur nu este deloc ușoară și că își dorește să schimbe această situație. După pierderea soției sale, Elisabeta, care a murit acum câțiva ani, Gheorghe Turda a traversat o perioadă lungă de singurătate, care i-a lăsat o amprentă adâncă în suflet. „Elisabeta a fost femeia vieții mele, iar nimic nu va putea vreodată să îi ia locul. Încerc să îmi refac echilibrul și să continui înainte, dar nu este ușor,” a spus el cu emoție.

În prezent, Gheorghe Turda se ocupă singur de toate treburile casnice, inclusiv gătitul și curățenia, și recunoaște că singurătatea este o provocare constantă. „Îmi gătesc, îmi calc hainele și îmi fac singur curățenie. Chiar și așa, nu reușesc să scap de sentimentul de goliciune,” a declarat artistul.

Artistul vrea o iubită până la toamnă

Cu toate acestea, Gheorghe Turda este optimist și speră să găsească o relație până la toamnă. „Declar cinstit că, în momentul de față, nu am pe nimeni în viața mea personală. Dar nu e târziu. Poate până în toamnă voi găsi pe cineva,” a adăugat el.

Turda a subliniat că, deși nimeni nu va putea înlocui vreodată locul special al Elisabetei în viața sa, dorința de a avea un partener este profundă și importantă pentru el. „Un partener poate aduce multă lumină și companie în viața ta. Singurătatea ucide, și este esențial să ai pe cineva alături,” a spus artistul.

În ciuda dificultăților, Gheorghe Turda își găsește adesea confortul vizitând locul de veci al soției sale din Câmpina, unde simte că prezența ei este încă aproape de el. „Nimeni nu va putea înlocui ce a fost Elisabeta pentru mine, dar continui să îmi refac viața și să sper,” a concluzionat el.