MENIU

Gestul șocant pe care l-a făcut fostul soț al lui Teo!

Gestul șocant pe care l-a făcut fostul soț al lui Teo!

In ultimul an, Constantin Iosef a jucat la doua capete, atunci cand vine vorba despre dragoste. Astfel, el are o relatie cu o bomba sexy de 43 de ani, Manuela, insa, in tot acest timp, barbatul i-a dat sperante de impacare si fostei sale sotii.

A vrut sa isi prezinte iubita din Romania familiei, insa a dat de alte belele. Saptamana trecuta, Constantin Iosef a participat la nunta surorii sale, care s-a casatorit cu promoterul Eduard Irimia. Fostul sot al lui Teo Trandafir nu a venit singur, ci insotit de Manuela, o femeie in varsta de 43 de ani, cu care Iosef are o relatie de mai bine de un an, scrie Cancan.ro.

Cei doi s-au cunoscut la o partida de poker, inca de pe vremea cand acesta era casatorit cu Teo, iar dupa cateva zile si-au si dat intalnire. De atunci, Constantin si Manuela sunt de nedespartit si par a avea o relatie serioasa.
 
Toate bune si frumoase, numai ca singura care nu era la curent cu povestea de dragoste pe care fostul rugby-ist o traieste alaturi de Manuera a fost Simona, fosta sotie a acestuia.
 
 
Mai multe articole despre:
mariaj Teo Trandafir soţ Constantin Iosef