MENIU

Gest impresionant al Valentinei Pelinel pentru vedeta agresată de fostul soț. Cum s-au afișat în spațiul public

Valentina Pelinel a demonstrat că este o prietenă de nădejde pentru Dana Roba, vedeta care a suferit o agresiune violentă din partea fostului său soț. Recent, acest gest de solidaritate a fost adus în atenția publicului prin intermediul rețelelor sociale.

Dana Roba a împărtășit pe Instagram că Valentina i-a vizitat salonul, unde a fost răsfățată cu o sesiune de machiaj și coafură. „Astăzi, frumoasa Valentina Pelinel Borcea a călcat pragul salonului meu. Coafura și machiajul au fost realizate de mine”, a scris Dana, evidențiind astfel sprijinul pe care l-a primit de la Valentina.

Valentina Pelinel a apreciat foarte mult rezultatul final al ședinței de make-up și i-a mulțumit Danei pentru munca depusă.

           Valentina Pelinel a fost machiată de Dana Roba / Sursa foto - Instagram

Dana Roba a trecut prin clipe greu de imaginat

În trecut, Dana Roba a fost în centrul unui scandal de proporții, după ce fostul ei soț, Daniel Balaciu, a agresat-o, provocându-i leziuni severe cu un ciocan. Acesta a fost acuzat și de furtul unei sume considerabile de bani de la Dana. Daniel Balaciu, fost arbitru, se afla în 2021 în postura de jucător, antrenor și investitor la o echipă de fotbal din Șemlacu Mare și a primit recent o diplomă de excelență pentru contribuțiile sale în domeniu.

În urma agresiunii, Dana Roba a avut o întâlnire emoționantă cu Balaciu la Parchetul Timișoara, unde a avut ocazia să-i pună două întrebări. „Am avut un sentiment profund de tristețe și nu îmi venea să cred că el a ajuns să comită o asemenea atrocitate. L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare, iar el a răspuns că nu a avut această intenție. Apoi, l-am întrebat de ce nu a chemat ambulanța, iar el a spus că nu a realizat gravitatea situației”, a declarat Dana.

Acum, Dana Roba a reușit să își refacă viața, însă a trecut printr-o despărțire recentă de Beni, iubitul său din adolescență. Între timp, Daniel Balaciu ispășește o condamnare de 7 ani de închisoare pentru atacul său brutal asupra Danei.