MENIU

Fuego, în duet cu soția unui politician

<p>Fuego, &icirc;n concert </p>

Weekendul trecut, Silvia Chifiriuc a revenit pe scenă alături de Fuego, dar şi de câţiva artişti de peste Prut, într-un concert realizat de compozitorul Yan Raiburg la Palatul Naţional din Chişinău.

Drumul până în capitala Republicii Moldova l-au făcut împreună, iar Fuego susţine că a fost captivat de fostul premier, scrie ziarulring.ro.

“Pentru mine a fost o onoare să am o astfel de companie în lungul drum spre Chişinău. Domnul Petre Roman este de-a dreptul captivant atunci când spune bancuri sau când povesteşte cu patos despre experienţele trăite în cariera sa diplomatică. Pe Silvia o cunosc de multă vreme, drumurile noastre intersectându-se de mai multe ori. Am absolvit amândoi Teatrul, amândoi am debutat la Mamaia şi am participat la aceeaşi emisiune din anii ’90 realizată de TVR, «3 din 10 pentru un show», dar niciodată nu am cântat pe aceeaşi scenă. Iată că acum am avut ocazia, graţie lui Yan Raiburg, şi cred că acesta este doar începutul, publicul din Chişinău reacţionând pozitiv la prestaţia sa, aplaudând-o şi oferindu-i flori", a declarat Fuego, care susţine că pe viitor se gândeşte să cânte în duet cu Silvia Chifiriuc.
Mai multe articole despre:
muzică artist Silvia Chifiriuc Fuego