MENIU

Fostă VEDETĂ Pro TV, despre decizia pe care trebuie să o ia Andreea Esca: "Cred că rămâne cu Sârbu"

<p>Roxana Ciuhulescu a refuzat să defileze pe podium la Paris</p>

O fostă colegă de trust a Andreei Esca a comentat zvonurile privind faptul că vedeta ar fi fost pusă să aleagă între postura de prezentatoare de ştiri şi cea de redactor-şef al unei reviste glossy.

Roxana Ciuhulescu, una dintre vedetele care au activat multi ani la PRO TV, a acceptat sa vorbească despre zvonurile conform carora Andreea Esca ar fi fost pusa sa aleaga, de catre Aleksandras Cesnavicius, actualul boss al televiziunii de pe Pache Protopopescu, intre pupitrul stirilor si functia de redactor-sef la o revista glossy detinuta de Adrian Sarbu.

"Am auzit si eu zvonurile conform carora Andreea Esca ar fi pusa sa aleaga intre functia de redactor-sef al unei publicatii care-i apartine lui Adrian Sarbu si pupitrul stirilor pe care le prezinta de aproape 20 de ani. Deocamdata sunt barfe neconfirmate. Andreea este intr-adevar o emblema a postului PRO TV. Eu cred ca ea si Mona Segal ( n.r producator tv) sunt cele mai importante persoane din televiziunea respectiva, dar probabil ca si pentru Andreea a venit momentul unei schimbari. Eu cred ca va alege sa ramana alaturi de Adrian Sarbu, la publicatia patronata de acesta. I-a influentat cariera si au colaborat bine o perioada indelungata si, impreuna cu alte vedete de marca au ridicat postul tv cu cea mai mare audienta, deci ii leaga multe succese. Poate o s-o vedem la Prima TV pana la urma (rade)", a declarat Roxana Ciuhulescu pentru WOWbiz.ro.