MENIU

Fosta primă doamnă a Franței, defilează în lenjerie intimă la 56 de ani. Fotomodelul a atras toate privirile

Carla Bruni, fostul fotomodel și prima doamnă a Franței, a revenit pe podium la 56 de ani, impresionând la Săptămâna Modei din Paris. Cunoscută inițial pentru cariera sa de succes în modă și muzică, Bruni a făcut un nou pas îndrăzneț, defilând în lenjerie intimă, un moment care a captat atenția tuturor.

Deși astăzi este cunoscută mai ales pentru mariajul său cu Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, Carla Bruni a avut o carieră prolifică mult înainte de a deveni prima doamnă. Născută pe 23 decembrie 1967 în Torino, Italia, Carla Bruni și-a început cariera de model la vârsta de 19 ani, urcând rapid pe podiumurile caselor de modă celebre precum Dior, Chanel și Versace. A renunțat la modeling după zece ani pentru a se concentra pe cariera sa muzicală, lansând primul album, „Quelqu’un m’a dit”, în 2002, care a fost un succes imediat.

Carla Bruni: de la fotomodel la cântăreață și primă doamnă

În 2008, Carla Bruni a devenit soția lui Nicolas Sarkozy și a ocupat rolul de primă doamnă a Franței. În această perioadă, și-a redus temporar activitatea muzicală pentru a-l susține pe Sarkozy în timpul mandatului său prezidențial (2007-2012). Cu toate acestea, Bruni a continuat să colaboreze cu alți artiști și să cânte în ocazii speciale, inclusiv la aniversarea de 91 de ani a lui Nelson Mandela.

După ce a părăsit Elysee-ul, Bruni și-a reluat activitățile artistice, dar reîntoarcerea pe podium la Săptămâna Modei din Paris, într-o prezentare de lenjerie intimă, a fost o surpriză pentru mulți. În ciuda trecerii timpului, ea a demonstrat că eleganța și farmecul nu au limite de vârstă.

   Carla Bruni, în lenjerie intimă, la Săptămâna Modei de la Paris / Sursa foto - Instagram

Un moment emoționant la Săptămâna Modei din Paris

Într-o apariție spectaculoasă, Carla Bruni a defilat pentru o ultimă dată, glumind că această apariție va fi „prima și probabil ultima” în cadrul celebrului Victoria\"s Secret Fashion Show. Ea a mărturisit că, la 56 de ani, este o experiență emoționantă să urce din nou pe podium, mai ales într-o astfel de ipostază.

„Este distractiv să devin un Înger. Voi avea aripi!”, a spus Bruni cu umor. „Singurul meu regret este că soțul meu nu este aici. Ar fi făcut un atac de cord!” a adăugat ea, referindu-se la fostul președinte Nicolas Sarkozy.

Contribuțiile culturale și sociale ale Carlei Bruni

Pe lângă cariera sa strălucitoare în modă și muzică, Carla Bruni s-a implicat activ în diverse cauze sociale și culturale. Ca primă doamnă, s-a dedicat promovării educației și a drepturilor tinerilor, dar și sănătății și culturii. A fost un susținător constant al accesului la educație pentru persoanele din toate mediile sociale, consolidându-și rolul de influență în domenii esențiale pentru societate.

Carla Bruni a demonstrat că talentul și dedicația pot fi utilizate pentru a aduce schimbări pozitive și a redefinit rolul primei doamne printr-o combinație unică de eleganță, implicare socială și versatilitate artistică.