MENIU

Florin Salam dă replica după ce a fost acuzat că dă țepe oamenilor: „Sunt cel mai corect lăutar din România, nici președintele nu e mai corect ca mine”

Florin Salam, cunoscutul manelist, a lansat declarații controversate după ce a fost acuzat din nou că ar fi încercat să „țepuiască” persoane la evenimente.

 Artistul, vizibil deranjat de aceste acuzații, a afirmat că trece printr-o perioadă de stabilitate și că acum este „cel mai corect lăutar din România”. Într-un videoclip filmat recent pe aeroport, Salam a dorit să liniștească oamenii care așteptau să cânte la evenimentele lor, susținând că își respectă promisiunile și că a depășit momentele dificile din trecut.

Florin Salam răspunde acuzațiilor de neseriozitate

În cadrul unui live pe TikTok, Florin Salam a răspuns celor care îl acuzau că ar putea să nu se prezinte la evenimente, așa cum s-a întâmplat în trecut. În timp ce se afla în aeroport, artistul a explicat că acum este mai serios ca niciodată și că va onora fiecare angajament. El a recunoscut că, în trecut, a avut o perioadă de aproximativ doi ani în care nu a putut să se țină de cuvânt, dar a subliniat că situația s-a schimbat radical.

„Sunt cel mai corect om acum, nu există nimeni mai corect ca mine, nici măcar președintele”, a declarat manelistul, adăugând că este invidiat de cei care nu pot accepta revenirea sa în forță. Florin Salam a insistat că activitatea sa actuală este vizibilă pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, și că transparența sa ar trebui să fie suficientă pentru a înlătura orice suspiciuni.

„Am spus că mergem la Londra. Noi mergem la Londra. Sunt cel mai corect om la ora asta, nu există om mai corect. Eu v-am spus de atunci că sunt un om dintr-o bucată. Că n-am putut să cânt doi ani și am avut fiecare... fiecare om trece prin fel și fel de situații (...), dar la ora asta sunt cel mai corect om, nu există nici președintele să fie mai corect ca mine. Vă pup și pentru asta, mulți sunteți ofticoși pentru că eu dacă sunt corect, se simte și toată lumea e mai liniștită (...) Se vede toată activitatea mea pe tiktokurile astea”, a spus Florin Salam, într-un live, pe TikTok.

„Șeful nunților”, chiar și după acuzațiile din trecut

Florin Salam și-a câștigat reputația de „șef al nunților”, titlu pe care îl revendică chiar și după ce, în urmă cu câțiva ani, a fost acuzat că a lăsat un cuplu din Târgoviște fără muzică în ziua cea mare. Cei doi miri au aflat în ultimul moment că artistul nu va mai cânta la nunta lor, în ciuda promisiunilor făcute.

La acel moment, Salam a declarat că mirii și-au primit banii înapoi și a subliniat că, indiferent de incidentele izolate, rămâne liderul muzicii de petrecere din România. „Eu sunt șeful nunților, eu fac nunțile frumoase”, a spus el într-un videoclip postat pe Facebook, adăugând că fără el „nunta este urâtă”.

Astfel, deși acuzațiile de neseriozitate îl urmăresc încă din trecut, Florin Salam susține că și-a recăpătat încrederea și integritatea profesională, reafirmându-și statutul de artist de încredere în industria manelelor din România.