MENIU

"Femeia electrică" provoacă pene de curent dacă e stresată

Foto: Daily Mail

Debbie Wolf, o englezoaică în vârstă de 38 de ani, suferă de aşa-zisul sindrom al "bruiajului iluminatului public" şi poate, prin simpla sa prezenţă, să defecteze sau să oprească toate corpurile de iluminat şi obiectele electrocasnice.

"Se întâmplă când sunt stresată şi îngrijorată, dar nu şi când sunt nervoasă. De asemenea, pot provoca un scurtcircuit dacă sunt foarte excitată şi simt nevoia acută să fac sex", a explicat femeia. Debbie susţine că boala ei este extrem de neplacută, costisitoare şi greu de suportat pentru oamenii din jurul ei.

"De multe ori, când m-am întors acasă, am constatat că decuplasem fără să vreau frigiderul. L-am gasit dezgheţat şi bucătăria plină de apă. De asemenea, consum bateriile de la telecomandă într-o singură oră şi întârzii de nenumărate ori la serviciu din cauză că ceasurile mele nu merg niciodată bine. Într-o seară am ars toate becurile de pe stradă doar pentru că am trecut pe lângă ele, cu motocicleta, în drum spre casă. Vecinii au fost foarte supăraţi, dar din păcate nu există remediu pentru boala mea", a mai spus Debbie.

Sursa Daily Mail
Mai multe articole despre:
stres electricitate sindrom anomalie