MENIU

Fata lui Irinel Columbeanu - surprinsă în timp ce lua masa alături de un celebru milionar român. Apariția de senzație a Irinucăi

Venită în România pentru a-și vizita tatăl aflat într-un azil, Irina Columbeanu a fost surprinsă la masă alături de un milionar român cunoscut. Fiica lui Irinel Columbeanu, stabilită în Statele Unite, a ajuns în țară luna trecută pentru a-l vedea pe tatăl ei și și-a prelungit șederea.

Cu cine a luat masa Irina Columbeanu

Recent, paparazzii spynews.ro au surprins-o pe Irina Columbeanu la un restaurant de lux din București, unde lua masa alături de mătușa ei, Ramona Gabor, și de milionarul român Gabi Bădălău. Cei doi au rămas prieteni după o relație avută în trecut, iar Gabi Bădălău a fost cel care le-a invitat pe cele două la cină.

Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite, unde lucrează la un restaurant italian ca hostess. Deși are doar 17 ani, ea și-a asumat responsabilitatea de a-și ajuta tatăl, trimițându-i bani pentru a-și acoperi cheltuielile. „În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult. Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să mă mut în America și să mă întorc în România să îmi văd tatăl”, a declarat Irina pentru „Fiţă cu Adiţă”.

Planurile de viitor ale Irinei Columbeanu

Irina are ambiții mari pentru viitor. Ea își dorește să studieze Medicina în Elveția, fiind pasionată de Știință. „Vreau să merg la o școală de Medicină în Elveția. Îmi place mult Știința, deși nu prea îmi place Matematica, dar încerc”, a dezvăluit ea.

Pentru Irinel Columbeanu, reîntâlnirea cu fiica sa a fost un moment deosebit. El și-a întâmpinat fiica la aeroport cu un buchet de flori și o îmbrățișare călduroasă. Fostul milionar, care nu poate călători din cauza problemelor de sănătate, a mărturisit că și-a dorit enorm să o vadă pe Irina în România.

Irinel Columbeanu a recunoscut că fiica sa l-a sprijinit financiar după ce a pierdut întreaga avere și a ajuns într-un azil din Ghermănești. Cu o pensie modestă de aproximativ 2.000 de lei și o poprire de 30% din pensie, fostul milionar a apreciat gestul Irinei de a-i trimite bani. „Irina m-a ajutat foarte mult, sunt recunoscător pentru sprijinul ei”, a spus Irinel Columbeanu.

Vizita Irinei Columbeanu în România nu a fost doar o simplă revedere cu tatăl ei, ci și o demonstrație de loialitate și afecțiune familială.