MENIU

Explicaţie HALUCINANTĂ pentru acneea de care suferă Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu

Mihai Onila are o explicatie incredibila pentru ce a patit Nicoleta Luciu. Fostul component al trupei Axxa sustine ca acneea brunetei a fost un semnal de alarma energetic transmis de unul dintre tripleti.

Kevin ar fi responsabil, a declarat Onila la Antena 1.

"El intelege ce inseamna evolutia spirituala si asta ii cere si ei. Pamantul si-a schimbat vibratia. Ei vor ca si parintii lor sa vina in lumina.  Toti trebuie sa ne upgradam pentru copiii nostri", a spus fostul cantaret, conform wowbiz.ro.

Nicoleta Luciu a precizat ca nu intelege ce vrea el sa ii transmita, insa i-a dat dreptate dintr-un anumit punct de vedere. "Kevin e mult mai evoluat. Este mult mai inteligent ca ceilalti doi. Oriunde i-am dus, mi-au spus ca este mai evoluat decat orice copil de varsta lui. Se intelege mai bine cu Zsolt, care are cinci ani si un pic. El intelege mai bine. Prinde totul foarte repede", a completat Luciu.

Onila a incercat sa ii explice ca micutul Kevin vrea ca mamica lui sa evolueze spiritual si sa ajunga la nivelul la care se afla el. "Aceasta este dorinta lui de a fi ridicat prin lumina. Nicoleta poate face cursuri", a precizat el."Ce ai avut tu nu a fost un virus, ci o disfunctie transmisa energetic", a explicat Mihai Onila.