MENIU

EUROVISION 2016. Scandal cu reprezentantul României: "Drumul spre Stockholm se opreşte aici!"

Ovidiu Anton, reprezentantul României la Eurovision 2016, a fost implicat într-un scandal, după ce a decis să renunţe la una dintre cântăreţele care l-au ajutat să câştige selecţia naţională.

Mai excat, este vorba despre Teodora Dinu, care a făcut parte din echipa backing-vocals a lui Ovidiu Anton la selecţia naţională pentru Eurovision 2016. Artista a anunţat pe contul personal de pe o reţea de socializare că pentru ea "drumul spre Stockholm se opreşte aici".

Ulterior, Teodora a explicat că Ovidiu a renunţat la colaborarea cu ea după ce ar fi aflat de un contract semnat cu un studio de producţie.

"Probabil Ovidiu a considerat că așa este mai bine pentru echipă având în vedere faptul că știa de contractul pe care urma să-l semnez. Este un contract cu un studio de producție foarte important... atât pot spune la acest moment", a spus ea într-un interviu acordat dcnews.ro. "La inceput am fost... (n.r. - supărată), dar după aceea mi-am dat seama că așa este mai bine pentru amândoi", a mai spus ea.

Potrivit sursei citate, Teodora Dinu a fost înlocuită cu o altă solistă, Miryam Anabtawi.

"Eurovisionul a fost cea mai mare dorinţă a mea din totdeauna. A fost acel ideal pe care orice artist îşi doreşte să-l atingă cândva. A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea, dar și cea mai mare dezamăgire", a mărturisit Teodora în cele din urmă.