MENIU

Emily Burghelea a primit SEMNE DIVINE înainte de accidentul de mașină din Mauritius. Mărturii emoționante

Emily Burghelea /Foto: Facebook

Emily Burghelea revine cu mărturii emoționante despre accidentul rutier care i-a schimbat viața. Vedeta a împărtășit că a primit semne divine care o avertizau să nu plece de la hotel în seara în care urma să-și vadă moartea cu ochii. Ea a rămas cu sechele grave după evenimentul nefericit. 

Autoturismul în care vedeta se afla alături de nașa ei s-a izbit frontal de un tir aflat în mijlocul drumului, în Mauritius, iar impactul a fost terifiant. Accidentul a lăsat-o pe vedetă cu sechele fizice și psihice. Aceasta luptă să le depășească și a apelat și la ajutorul unui psiholog.

"Dumnezeu voia să ne țină acasă. Amedeea spunea intr-una <<ghinion>>, din senin. Ea nu a folosit cuvantul asta niciodata. Al doilea semn de la Dumnezeu pe care trebuia sa-l iau in calcul. ... ceva de genul avea", a povestit vedeta.

Vești groaznice pentru Emily Burghelea după accidentul de mașină din Mauritius: ce au spus medicii. Pronostic sumbru

Emily Burghelea încă se află în perioada de recuperare după operația de urgență pe care a suferit-o imediat după tragedie. Medicii au mărit această perioadă de la o lună la șase luni, după ce tija metalică care i-a fost montată în cap s-a rupt. Ulterior, doctorii au constat că oasele feței i s-au mișcat.

Vedeta a reușit să rămână pozitivă în aceste momente grele datorită soțului ei, care a fost alături de ea la fiecare pas. Fosta asistentă TV a împărtășit cu urmăritorii ei tot parcursul tumultuos prin care a trecut de la accident și până acum.