MENIU

EMILIA POPESCU, mândră de FIICA sa: Maria are 18 ani şi este foarte FRUMOASĂ

Emilia Popescu
<p>Emilia Popescu şi fiica sa, Maria. Foto: <a href="http://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-exclusiv-emilia-popescu-si-scos-fiica-lume-maria-are-18-ani-si-ii-seamana" target="_blank">click</a></p>

O prezenţă discretă, Emilia Popescu (48 de ani) nu se afişează deseori la evenimentele mondene. Totuşi, de această dată, îndrăgita actriţă a aţinut să îşi scoată fata în lume, cu ocazia unei prezentări de modă a Lizei Panait.

Emilia Popescu a apărut la evnimentul organizat de creatoarea de modă alături de fiica ei, Maria (18 ani), scrie click.ro.

Emilia Popescu şi-a făcut apariţia într-o rochie simplă, neagră, uşor cambrată până la genunchi, iar la gât a purtat un colier gros, care se asorta perfect ţinutei de seară. Deşi nu ies deloc des la evenimente mondene, actriţa a ţinut să o aibă aproape, de această dată, şi pe fiica ei, Maria. Aceasta a preferat să îmbrace o rochiţă scurtă, cu bretele subţiri, tinerească, potrivită pentru vârsta ei. A purtat părul lung, desfăcut şi a avut o pereche de pantofi cu puţin toc.