MENIU

Elton John s-a CĂSĂTORIT cu partenerul său, după o RELAŢIE de 21 de ani. Ce INVITAŢI FAIMOŞI au avut

Elton John şi David Furnish, în ziua căsătoriei

Elton John şi-a pus pirostriile. Celebrul cântăreţ britanic s-a căsătorit în mod oficial cu partenerul său de viaţă, David Furnish. Ceremonia a avut loc în reşedinţa de lux a celor doi, de lângă Londra.

Conacul de lux unde locuiesc Elton John şi David Furnish a fost scena unei adevărate desfăşurări de forţe când cei doi şi-au unit destinele. Nunta celebrului muzician cu partenerul său de viaţă are loc la aniversarea a nouă ani de când cei doi au încheiat o uniune civilă. "Partea legală s-a consumat. Urmează ceremonia", a scris starul britanic pe contul său de Instagram.

Printre invitaţii de seamă de la eveniment s-au numărat fotbalistul David Beckham şi soţia acestuia, Victoria Beckham, actriţa Elizabeth Hurley, dar şi excentricul cuplu Ozzy şi Sharon Osbourne. Pentru a nu-şi dezamăgi fanii, Elton John a postat pe Internet mai multe instantanee de la eveniment.

Elton şi David Furnish şi-au început relaţia în 1993, la cinci ani după ce muzicianul a recunoscut că e homosexual. Cuplul are doi fii născuţi de mame-surogat. Zachary are patru ani, iar Elijah, doi.

Unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de muzică pop, cu vânzări de peste 250 de milioane de albume în cei 40 de ani de carieră, Elton John e şi un apărător ferm al drepturilor homosexualilor. Acesta a militat pentru legislaţia ce a introdus parteneriatele civile şi ulterior dreptul la căsătorie pentru cuplurile de acelaşi sex în Marea Britanie.

Mai multe articole despre:
Elton John David Furnish elton john căsătorie