MENIU

Dramă uriașă în familia lui Georgică Cornu. Vestea TERIBILĂ primită fostul partener al Marinei Almășan?

Tragedie în familia lui Georgică Cornu, omul de afaceri devenit extrem de cunoscut pentru relația pe care a avut-o cu Marina Almășan. Fratele lui Cornu a murit, la vârsta de doar 58 de ani, în urma unui accident casnic stupid.

Aflat în plin conflict legal cu Marina Almășan, cunoscuta realizatoare, TV, Georgică Cornu a primit o altă lovitură, cu mult mai devastatoare. 

Fratele acestuia, Petrișor, a murit în urma unui accident tragic produs în curtea gospodăriei. Bărbatul lucra cu un polizor și s-a rănit grav la picior, hemoragia fiind atât de puternică încât a decedat înainte de a ajunge la spital.

Georgică Cornu a povestit că discutase cu fratele său cu doar două ore înainte de a fi anunțat de poliție despre accidentul care i-a adus sfârșitul lui Petrișor.

Omul de afaceri Georgică Cornu este monitorizat cu o brățara de supraveghere la picior, după scandalul cu Marina Almășan și are interdicție de a se apropia de prezentatoarea TV. 

Violenta psihică în cazul Marina Almășan - Georgică Cornu, recunoscută de judecători. Detalii șocante din motivarea instanței

Georgică Cornu rămâne cu brățara de monitorizare. Scandal cu trandafiri și chiloți în instanță

Mai multe articole despre:
georgica cornu a murit frate marina almașan proces