MENIU

Drama neştiută a uneia dintre cele mai iubite artiste de la noi. Este în comă la spital

Ana Mardare, una dintre cele mai frumoase şi respectate concurente din primul sezon al celebrului show Vocea României, trece prin momente groaznice.

Se pare că frumoasa cântăreaţă, foarte activă pe scenă în ultimii ani, a primit de la medici un diagnostic crunt: o tumoare pe creier care trebuie operată de urgenţă.

“Pe toată lumea a luat prin surprindere situaţia Anei, mai ales că sâmbătă seară, ea a avut un concert şi nu a acuzat nici măcar un simptom că ar putea fi bolnavă. Problemele ei însă s-au declanşat duminică dimineaţă, la primele ore. Prietenul cântăreţei a găsit-o pe jos, în camera, acuzând dureri cumplite. Speriat, acesta a transportat-o la spital şi, la camera de garda, femeia şi-a mai revenit. Doctorul i-a administrat un calmant şi a pus-o pe tratament, apoi, a dorit să o interneze. Din păcate, ea nu a vrut să rămână acolo şi a semnat să plece acasă. Lucrul acesta avea să o afecteze căci, o ora mai târziu, Anei i s-a făcut din nou rău! De dată această, criză a fost mai puternică şi iubitul sau a fost nevoit să sune la salvare! La clinică, altă lovitură! După investigaţii amănunţite, s-a ajuns la concluzia că Mardare avea o tumoră în organism de multă vreme, neindentificata la analize, iar ea a migrat la nivelul creierului”, au dezvăluit persoane apropiate îndrăgitei cântăreţe pentru Wowbiz.ro.