MENIU

Drama artistei de muzică populară care s-a trezit din comă: intrată în moarte clinică, a avut experiențe tulburătoare

O cunoscută cântăreață de muzică populară a fost victima unui accident cumplit de mașină, care a avut loc chiar în timp ce se întorcea de la un eveniment la care cântase, în județul Vâlcea. Denisia Paliță a fost catapultată direct prin parbriz și a intrat în moarte clinică. Incidentul s-a petrecut în urmă cu 25 de ani, însă artista își aduce aminte totul și a povestit ce a simțit pe patul de spital. 

În urmă cu 25 de ani, în timp ce se întorcea de la o nuntă de la Vâlcea, Denisia Paliță a avut parte de cumpăna vieții sale. Artista a povestit cum a trecut pe lângă moarte după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un teribil accident.

Denisia a fost catapultată prin parbriz și a ajuns la spital în stare foarte gravă unde a intrat în comă profundă unde spune că a văzut o altă dimensiune și un cerc de lumină. 

"Mi-au pus și tubul de oxigen. În scurt timp a aflat mama. A venit la spital, cu lumânări aprinse, pentru că doctorul i-a spus că sunt în comă profundă și că sunt mici șanse să supraviețuiesc", a povestit cântăreața.

După ce și-a revenit din accident, Denisia Paliță a urmat școala postliceală de asistenți medicali și s-a angajat la morga unui spital. 

Mai multe articole despre:
coma moarte clinica Denisia Palita