MENIU

S-a despărţit Adi Mutu de Consuelo? Ce spune fotbalistul

<p>Adi Mutu, despre divorţul de Consuelo</p>

Cele mai multe informaţii conduc spre varianta-şoc: «Briliantul» este separat de soţia Consuelo, ei dorind să pună capăt mariajului care a început în 2005.

Ceea ce părea doar o speculaţie începe să prindă contur. Şi unul extrem de clar: Adi Mutu s-ar afla în faţa unui nou divorţ. După ce a avut un mariaj eşuat cu Alexandra Dinu, acum, pentru „Briliant” istoria pare să se repete, scrie Click.ro.

În cercul de prieteni al atacantului Petrolului vestea nu mai este o noutate, apropiaţii lui dezvăluind că de aproape două luni lucrurile ar fi terminate între el şi Consuelo.

Este tânăr, cunoscut, bogat şi arătos. Cu toate astea, Adi Mutu pare să nu aibă noroc în dragoste. Sau, nu pe termen lung. Cel puţin asta este concluzia care poate fi trasă după ultimele informaţii care ne-au ajuns la urechi. Concret, „Briliantului" nu i-ar merge prea bine în viaţa particulară, nu că în cea sportivă ar excela! Zvonurile potrivit cărora de ceva timp lucrurile s-ar fi răcit între el şi soţia Consuelo par să prindă contur şi sunt tot mai multe indicii care anunţă un divorţ.

Mutu a negat, totuşi, veştile. "Nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea privată. Sînt minciuni şi bazaconii. Jurnaliştii respectivi încearcă să mă divorţeze din 2008 şi tot nu au reuşit încă să o facă! Consuelo e în Republica Dominicană cu copiii, fata cea mică are nişte probleme", a spus fotbalistul pentru Fanatik.ro. 

Mai multe articole despre:
divorţ despărţire Adi Mutu Consuelo