MENIU

DIVORȚ BOUREANU-PELINEL. Cum își va împărți cuplul averea

<p>Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu</p>

După 11 ani de relaţie, Cristian Boureanu i-a dat întâlnire top-modelului Valentina Pelinel la tribunal, semn că despărţirea dintre cei doi nu s-a produs tocmai amiabil.

Conform declaraţiei de avere pentru anul 2012, Cristian Boureanu deţinea în acte mai multe proprietăţi şi bunuri de valoare, fiind proprietar împreună cu terţi a 19 terenuri în Bucureşti şi judeţul Ilfov, o colecţie de obiecte de uz casnic din argint estimată la 45.000 de euro, bijuterii şi ceasuri în valoare de 380.000 de euro, pachete de acţiuni la cinci firme, dar şi datorii de peste patru milioane de euro, provenite din credite luate în perioada 2006-2011. Ca atare, în ultimii ani, politicianul a pierdut pe bandă rulantă procesele cu băncile, primind mai multe sentinţe de executare silită, în unele procese figurând ca parte şi soţia lui, scrie ziarulring.ro. 
 
Valentina Pelinel declara, tot la aceeaşi dată, venituri de peste 36.000 de dolari proveniţi din activităţi de marketing şi PR, 40.000 de dolari proveniţi din închirierea apartamentului ei de la New York, dar şi 25.000 de dolari, cash, şi 7.000 de dolari în diverse conturi bancare. Surse din preajma cuplului susţin că afacerile pe care cei doi le-au făcut separat, dar şi cele pe care le-au avut împreună îi fac ca nici măcar ei să nu fie foarte siguri ce au de împărţit şi, mai ales, în ce fel.
Mai multe articole despre:
avere divorţ Cristian Boureanu Valentina Pelinel