MENIU

Dieta Nicoletei Luciu. Cum a reușit bruneta să slăbească peste 30 de kilograme, în 45 de zile

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, a reușit să topească peste 30 de kilograme în doar 45 de zile, după ce a devenit mama a patru copii. Retrasă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei, Nicoleta și-a recăpătat rapid formele de invidiat cu ajutorul unei diete stricte.

Transformarea spectaculoasă a Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu, soția lui Zsolt Csergo, a dat naștere la patru copii în urma a două sarcini: prima în 2008 și a doua în 2011, când a adus pe lume tripleți, acumulând astfel 35 de kilograme în plus. După aceste sarcini, vedeta a reușit să slăbească semnificativ, revenind la silueta sa de odinioară.

Nicoleta a adoptat o dietă eficientă și strictă, eliminând carbohidrații și introducând treptat anumite alimente. Dieta ei a constat în consumul a cinci mese pe zi, compuse în mare parte din supă de pui și compot de mere. În doar două luni, aceasta a reușit să piardă cele 30 de kilograme acumulate.

Planul de dietă al Nicoletei Luciu:

Supă de pui: 300 g legume și 100 g carne de pui
Gustare: 2 batoane fitness
Compot de mere: 7 mere pe zi

Intervențiile estetice recente ale vedetei

Pe lângă dieta strictă, Nicoleta Luciu a optat și pentru câteva intervenții estetice pentru a-și menține aspectul tineresc. În urmă cu câteva săptămâni, actrița din „Inimă de Țigan” a investit 3.500 de lei în mai multe proceduri estetice la nivelul feței, realizate de medicul estetician Carmen Istrate.

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor. De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic. Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni”, a explicat Carmen Istrate pentru Click!

Nicoleta Luciu a demonstrat că, prin determinare și disciplină, este posibil să revii la o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini dificile. Cu o dietă strictă și intervenții estetice minim invazive, vedeta și-a recăpătat frumusețea și încrederea, devenind un exemplu pentru multe femei.