MENIU

Dezvăluire înfiorătoare a unei prezentatoare TVR: "SMS-ul disperat al lui Marius Țeicu"

Cunoscuta prezentatoare TV Marina Almăşan a publicat pe site-ul său un articol în care a dezvăluit că fiica lui Marius Ţeicu suferă de o boală cumplită. Mai mult, vedeta a făcut apel la cititorii ei să o ajute pe Patricia, care acum se află internată la Fundeni, Secția de Transplant Medular.

Compozitorul Marius Ţeicu trece prin clipe cumplite: fiica lui, Patricia Rodica, suferă de o boală gravă şi are nevoie urgentă de sânge. Astfel, un apel public a fost lansat pe reţelele de socializare către toţi cei care au grupa A2 (RH pozitiv) şi care pot dona pentru transfuziile tinerei.

Solidară cu muzicianul s-a arătat şi Marina Almăşan, care a publicat pe site-ul ei un articol cu titlul "SMS-ul disperat al lui Marius Țeicu", în care a mărturisit că ştia de mai multă vreme despre drama prin care Marius Ţeicu şi familia lui trec, dar că acesta o rugase să păstreze secretul. Asta până în acest weekend, când compozitorul i-a trimis un mesaj tulburător.

"Cu ceva timp în urmă, bunul meu prieten Marius îmi făcea o confidență care avea să mă marcheze profund. Zile în șir mi-a răsunat în urechi glasul lui înlăcrimat, vorbindu-mi despre nenorocirea care-i lovise familia: draga lui Patricia, fiica pe care o știu de când, copil fiind, își însoțea părintele la emisiunile mele, fusese diagnosticată cu o boală grea și complicată. Patricia lui Marius, minunea lui, cântecul lui cel mai de preț, începuse o crâncenă luptă pentru viață. Anii trecuseră de când fetița micuță și rușinoasă se ascundea după pianul tatei: de data aceasta o așteptau acasă doi puișori nevinovați, care nici nu bănuiau ce pericol plana asupra mamei lor. Când mi-a făcut acea mărturisire, Marius Țeicu m-a rugat să păstrez pentru mine secretul", a povestit Marina Almăşan.

"Astăzi dimineața (duminică, n.red), clinchetul unui sms mi-a tulburat o duminică pe cât de banală, pe atât de liniștită. (...) Mesajul era de la Marius Țeicu. M-am simțit străbătută de un fior și l-am parcurs cu inima cât un purice: 'Dragi prieteni, Patricia are din nou nevoie de sânge, grupa A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc să o ajute, o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) menționând: Pentru Rădulescu Patricia Rodica, internată la Fundeni, Secția de Transplant Medular. Mulțumesc mult, Marius'. Taina nu mai poate fi ascunsă. E nevoie de ajutor, de suflet, de solidaritate. Părintele sutelor de șlagăre care ne-au bucurat copilăria, adolescența, tinerețea, pe ritmurile cărora am iubit, am dansat, am descifrat tainele vieții, este, iată, în aceste momente, un simplu părinte, al cărui copil luptă cu o boală nemiloasă. (...) Marius Țeicu e un om minunat, un om demn, vertical și atât de generos. Un om care a fost obișnuit toată viața să ofere. Este pentru prima oară când îl văd cerându-le celor din jur ceva. Și nu pentru el. Pentru Patricia. Îmi doresc tare mult ca luni dimineața, la Centrul de transfuzii din strada Dr.Felix să întâlnesc o coadă consistentă de oameni cu suflet mare, veniți s-o ajute pe Patricia... Și cu toții să ne rugăm pentru ea, dorindu-i din toată inima lui Marius să vadă din nou soarele zâmbindu-i, în zori, ca o portocală", a adăugat Marina Almăşan.