MENIU

Decizie radicala luata de cuplul Brigitte-Ilie Nastase

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

Cuplul Brigitte - Ilie Nastase este unul atipic si multe dintre hotararile pe care le iau sunt spontane si surprinzatoare. Asa cum a fost si cu nunta, desi au zis ca nu este o prioritate pentru ei. Acum, insa, s-a intamplat altceva in casnicia lor!

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au devenit un cuplu inca din 2009, iar acum, la cinci ani distanta, au luat cea mai importanta hotarare din viata lor. Si-au dat seama ca nu vor sa faca un copil impreuna si ca mai degraba se concentreaza asupra educatiei celor pe care ii au deja, din celelalte relatii.

"Noi avem deja copii, nu trebuie sa facem si un bebelus impreuna. Copiii mei sunt pentru Ilie ca si cand ar fi ai lui, iar copiii lui sunt ca si cand ar fi ai mei. Cred ca e mai bine sa ne concentram toata atentia asupra celor pe care ii avem deja. Nu neaparat ca n-as mai avea rabdare sa o iau de la inceput, sigur as avea. E o minune sa creasca un copil in pantecul tau, dar trebuie sa le oferim toate cele necesare celor pe care-i avem deja", a declarat Brigitte, pentru CANCAN.ro.

Mai multe articole despre:
copii Ilie Năstase cuplu relaţie Brigitte Sfăt